Denne har slått veldig godt an som forrett i grillfester.
Ingredienser:
12 jalapenos
230 gr kremost (gjerne med krydder, hvitløk osv), romtemperert
1 kopp revet cheddar
1 fedd hvitløk, hakket
1/2 ts røkt paprika krydder
12 remser med bacon, delt i to
24 tannpirkere
Fremgangsmåte:
Del jalapeno i to på langs. Skrap ut frøene. La noe være igjen hvis du liker det spicy.
Bland kremost, revet cheddar, hvitløk og paprika sammen for hånd med en slikkepott eller med en mikser. Tilsett salt ved behov.
Fyll blandingen i jalapenoen. Surr bacon rundt og bruk tannpirker for å holde det sammen.
Stek i ovnen eller på grillen i ca 25 min til bacon er sprøtt.
Poppersene kan lages 1 dag i forkant og holdes kaldt i kjøleskapet til du trenger de.
Sykt sterkt men sinnsyk god😤😂