Enkel og grei langpannekake med litt spesiell glasur
Ingredienser:
3 egg
3 dl sukker
100 gr smeltet smør
4 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 1/2 dl fløtemelk (melk og fløte blandet)
1/2 ts vaniljesukker
Revet skall av en sitron
Glasur:
75 gr smør
3 dl kokosmasse
1 1/2 dl sukker
1 stort egg
Fremgangsmåte:
Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør inn smeltet, avkjølt smør. Bland mel og bakepulver og rør inn eggedosisblandingen. Rør jevn med fløte. La røren hvile litt før den helles ut i en langpanne med bakepapir i bunn. Stek på 200 grader i ca 20 min.
Glasur: Pisk sammen ingredienser. Kok opp under omrøring. Avkjøl noe. Ha glasur på kaken når den er nesten ferdig og la glasur steke med de siste minuttene. Sett formen høyt i ovnen